Cerita Qaseh's FotoPage

By: krew CERITA QASEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-Sep-2008 10:00 Email | Share | | Bookmark
PENGUMUMAN KE 2........

Salam untuk semua..

Bagi bakal-bakal pengantin yg memerlukan khidmat kami di Pahang, kami masih beroperasi di alamat seperti dibawah. Pertukaran lokasi baru hanyalah untuk cawangan lembah klang sahaja.

Andaman Qaseh (cawangan Pahang)
No 262, Blok 11, Felda Jengka 22,
26400 Pahang DM
sila hubungi :
nattrah (0192247287)
lin (0129865814)
katan (0172522347)

so jgn malu jgn segan sila hubungi kami, pasti yg terbaik untuk anda semua...


Monday, 8-Sep-2008 02:07 Email | Share | | Bookmark
Nik & Husni- Majlis bertandang @Sri Petaling

 
 
 
View all 35 photos...
Salam.

Berikut adalah entry untuk pasangan antara nik dan husni yang telah berlangsung di Sri Petaling. Majlis cukup meriah dgn tetamu yg datang hingga ke petang. Sajian yg dihidangkan juga sgt menjilat jari..hehehehe...
Nik ni sebenarnya adik kepada pelakon dalam iklan SSPN tu...ermm masuk mula-mula jumpa family diorang tu yg nampak macam penah tgk je kakak di..pastu adalah abg si nik ni yg bagitau betul la tu...
Buat family nik dan husni terima kasih atas layanan dan kerjasama yg diberikan..kawan-kawan, jiran2 dan semualah yg terlibat.
Dr kami dgn besar hati diucapkan selamat pengantin baru moga kekal hingga ke akhir hayat....





andaman - nattrah (0192247287)
foto- zaki (0136776213)


Wednesday, 3-Sep-2008 08:15 Email | Share | | Bookmark
PENGUMUMAN........

Salam untuk semua...

Sukacita dimaklumkan bahawa Butik Andaman Qaseh telah berpindah ke lokasi baru yg lebih mudah untuk anda temui. Alamat baru kami adalah seperti berikut:

Andaman Qaseh
No 32, Jalan 1, Taman Greenwood,
Batu Caves, Gombak. Selangor DE.
Tel : 03-61882041
019-2247287 (nattrah)


Wednesday, 20-Aug-2008 08:30 Email | Share | | Bookmark
Liza&Oli-dah datang dah.............. :-D :-D

 
 
 
View all 62 photos...
Salam untuk semua. Maaf kerana agak lama tidak update fotopages ini kerana agak sibuk dgn turutan majlis dan juga album-album yg perlu dibereskan.
Namun begitu seperti yang telah dijanjikan berikut adalah majlis antara oli dan liza ini telah diadakan di Rumah Rehat Bentong dgn suasana yg cukup happening...tahniah buat pasangan ini dan juga terima kasih kami kepada kedua-dua keluarga atas layanan dan kerjasama yang diberikan.
Pada majlis mereka ini YAB MB Pahang Dato’ Sri Adnan Yaakob dan isteri, Datin Sri Junaini Kassim turut hadir memeriahkan majlis sebagai tetamu jemputan VIP.
So buat Oli dan Liza, selamat menempuh alam rumahtangga dan moga kekal hingga ke akhir hayat...
enjoy this entry...

pelamin& andaman : nattrah 0192247287
foto:zaki 0136776213


Thursday, 17-Jul-2008 06:09 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan Nor Azura & Irfan Jengka 9.

 
 
 
View all 12 photos...
Majlis pernikahan dan sanding berlansung di Jengka 9.Pertemuan diantara Orang Jengka dan Bangi. Crew Andaman Qaseh mengucapkan selamat pengantin baru kepada Zura dan Irfan terima kasih memberi kepercayaan kepada AQ menjayakan majlis anda.

Majlis nikah pada 13/07/08 & 19/07/08 Majlis besar.

Makeup by Pn.Nattrah 019-2247287
Gambar by CIk Lin 016-9336105


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net