Cerita Qaseh's FotoPage

By: krew CERITA QASEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Dec-2008 07:15 Email | Share | | Bookmark
Majlis perkahwinan Norhasnida & Pasangan

Pelamin nikah
Hiasan bilik tidur.
crew Aq menyiapkan tugasan akhir.
View all 4 photos...
Untuk majlis kali ini AQ di tugaskan menyiapkan rekaan pelamin nikah dan hiasan bilik tidur di rumah dan pelamin Dewan Sri Delima Kompleks Sukan PKNS SS7 Kelana Jaya.Terima kasih kepada Norhasnida dan keluarga kerana memberikan kepercayaan kepada kami AQ.

Kt bawah ni ada kami copy email dr norhasnida.....so tq yer atau email ikhlas u tu...senang kami tido kalau u kata camtu..hehehe so dr kami SELAMAT PENGANTIN BARU...HAPPYYYY!!!!!!!!

Hi K.Natrah,

Sy nk ucapkn ribuan trima kasih kt akak n team sbb service akak kt sy aritu mmg superb la...sume org puji dr pelamin umah, bilik tdo n pelamin dewan...
tp sy plg suke la pelamin dewan tu...sgt2 cantik wlpn x pki fresh flower....

insyaALLAH sy akan promote kt kwn2 sy...price akak yg reasonable ni, sy yakin mmg byk rezeki akak nnt.....ni sy attachkn gmbr2 tuk akak tmbh2 dlm fotopages akak tu. moga2 ramai la yg berkenan....

Thanks & Regards,

Noorhasnida Abd Jalin
Special Project
Group Special Asset Management
CIMB Group
Level 6 Menara SBB Plaza Damansara
83 Medan Setia 1 Bukit Damansara
50490 Kuala Lumpur
GL : 603-2087 3000
DID : 603-2087 3934
Fax : 603-2710 8202


Wednesday, 10-Dec-2008 10:46 Email | Share | | Bookmark
zURINA&sHAH- nikah,sanding@ Jengka 11,Pahang

 
 
 
View all 37 photos...
Now entry untuk zurina dan shah.majlis yg telah berlangsung d jengka 11. actually majlis ni sgt lah dekat..selang sebuah rumah jer....hehehe jimat belanja dan dah jodohkan.
so buat zu dan shah selamat menempuh alam rumahtangga dan doa kami moga kekal bahagia hingga akhir hayat...enjoy




andaman: nattrah (0192247287)
foto:zaki(0136776213)+lin (0129865814)


Tuesday, 2-Dec-2008 08:06 Email | Share | | Bookmark
Atikah&Mehdy-nikah,sanding@Taman Sagumpas Temerloh

 
 
 
View all 42 photos...
Ika & Mehdy...itu ler nama manja pengantin niii..hehehe
Masa on d way g rumah diorang ni banyak jugak sign yg jumpa sepanjang jalan...bagus betul mudah nak cari.
Pengantin pompuan yang sporting dan pengan laki yg malu2 mulanya...ika cakap mehdy ni kamera tak suka dia.... tapi biasa lah yer..kenalah biasakan mana bole muka ketat jer..nanti org cakap kawin paksa dan by the way mehdy ni ok no problem punya..
Kengkawan ika pun sporting gak,ramai yg membantu dan bagi support..tq buat family kedua-dua pengantin dan juga kakak ika..jgn lupa yer contact kami "satu hari" nanti....
so enjoy...

andaman: nattrah (0192247287)
foto nikah: lin (0129865814)
foto majlis:zaki(0136776213)


Monday, 1-Dec-2008 10:01 Email | Share | | Bookmark
Marzuna&Mohd Hafez@ Kg Chemomoi

 
 
 
View all 57 photos...
Salam..

Yehh entry utk zuna dan hafez...majlis mereka berlangsung 2 hari nikah dan hari berikutnya sanding.meriah? pehh cukup meriah siap ada band jemputan dr kg tengkek kualo pilah lagiee....hehehe layan beb...
bila cerita kenduri di kg ni cukup meriah..lain mcm meriah dia, ye lah.. dr segi kerjasama,layanan memang2 happening...mungkin suasana ni agak susah utk kita tgk lagi satu hari ni. so nikmatilah kemeriahan itu...hehehe
Ermm buat u all..selamat pengantin baru dan terima kasih sekali lagi atas kepercayaan dan layanan keluarga anda sepanjang tugasan kami kt sana tempoh hari..enjoy..

andaman : pn nattrah (andaman qaseh)0192247287
foto: zaki 0136776213


Monday, 1-Dec-2008 09:25 Email | Share | | Bookmark
Wedding Preview...

Berikut ada beberapa preview wedding yg telah diadakan dalam masa terdekat ni...so sebagai permulaan kami upload dulu preview diaorang...
full entry tunggu dulu yek...kami akan upload seketika.apapun enjoy dulu preview mereka dan buat pengantin sabar yer..gerenti kami upload punya....

Ina&Azhar dan Ita&Khair @ Temerloh


Atikah&Mehdy @ Temerloh


Yazidah&Zaharizan @ Jengka 22



Krew QASEH...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net