Cerita Qaseh's FotoPage

By: krew CERITA QASEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Jan-2009 08:24 Email | Share | | Bookmark
Fiesya&Izuan-nikah@Selayang Pandang...

 
 
 
View all 41 photos...
majlis antara fiesya dan izuwan ni telah diadakan di satu kawasan yg bernama Selayang Pandang...kat Selayang lah tu...mak fiesya kata tak ramai org tau Selayang Pandang ni....tapi alhamdulillah kami dah jumpa rumah diorang ni, ermm salah satu sebab kot yg susah nak jumpa kerana signboard nak masuk kat simpang jalan besar tu dah dilindungi dahan pokok....
kot-kot ada org MPS yg dengar atau baca entry ni haa..tolong ler potong dahan tu yekr..
menggangu pandangan..
fiesya ni senyap jer org nyer,tapi yg bestnya dia sporting bila depan camera,Izuwan? dia no hal punya mesra alam orang kata..hahahaha jgn mare wan....nanti lekas tua..
so utk entry nikah ni enjoy yerk...

pelamin&kelengkapan perkahwinan : pn nattrah (0192247287)
foto :zaki (0136776213)


Wednesday, 7-Jan-2009 03:32 Email | Share | | Bookmark
Normawati&Anuar- Kg Kerdas, Gombak

Alhamdulillah dapat juga update fp ni...ramai yg bertanya yek, maaf ler banyak album perlu disiapkan yer...tapi kami tak lupa nak upload gambar2 yg telah diambil.
Oklah utk entry ni majlis antara Normawati dan Anuar yang telah berlangsung sangat-sangat meriahnya...


Kami sempat juga berborak dgn ayah norma ni dan dari ceritanya tu, dapat kami katakan bahawa ayah norma ni sebenarnya antara individu yg penting dalam majlis-majlis kenduri kahwin terutamanya di kawasan mereka ni dan tak pernah miss hadir membantu majlis kenduri jiran-jiran sebelum ni...so bila keluarga norma ni kenduri pula ,apalagi ramailah yang membantu...untuk tips kat sini..mana2 yg nak kenduri tu haaa.. rajin2 le jenguk2/tolong2 jiran-jiran kenduri.nanti time kita insyaAllah ramai lah plak yg membantu yer....




Buat majlis norma dan anuar ni mereka telah mendapatkan khidmat andaman, baju dan pelamin dari AQ, manakala photografer dimaklumkan kawan norma yg jadi op hari tu.....so gambar ni bukan op yang punya lah..kredit foto masih pada op norma hari tu...

Lagi satu untuk cousin Norma, cik Siti Farida tunggu yer untuk majlis anda pertengahan bulan ni...InsyaAllah kami berikan yg terbaikk lagi..
Akhir sekali, untuk Norma dan Anuar, Selamat Pengantin Baru dan moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

enjoy


Tuesday, 6-Jan-2009 10:38 Email | Share | | Bookmark
Ehhhh macam best jer nihh

Salam semua..

So hari ni dah masuk hari ke-6 kita di bulan Januari tahun 2009. ermm sesesiapa yg bertunang tahun lepas dan bertempoh 1 tahun maka…countdown tu dah makin dekat yek…kami di AQ pun dan semakin banyak menerima tempahan untuk tarikh2 dihadapan bagi tahun 2009 ni..so sesapa yg dah datang tu dan belum beri kata putus cepat2 lah yer..

Konsep booking/tempahan kami mudah jer..sesiapa dan confirm..buat booking payment maka kami closed date tu untuk mereka walaupun yg datang selepas itu VIP terpaksalah kami tolak…

Kami juga menawarkan pakej istimewa untuk custom album..berapa harga dia??? Heheh jemputlah dating ke butik kami dan kami berikan harganya.ini special utuk anda.kalu cite dlm ni x best ler..takut tak sampai term2 yg ada dan kot2 ada yg tak jelas..

Coming sooonnnn





Izuan&Fisya

So kesimpulannya…kami sentiasa menanti anda dgn pakej yg cukup best…. dan datang lah..jangan tak datang...


Tuesday, 6-Jan-2009 09:55 Email | Share | | Bookmark
Ubaidah&Aizuddin- Jerantut,Pahang

 
 
 
View all 50 photos...




The Orange Couple….hihih..Majlis ni telah diadakan di Pulau Tawar Jerantut Pahang...pasangan Ida dan Aizuddin. Kalu nak tau Ida ni masa mula2 jumpa nampak senyap jer...hehehe tapi rupanya bila dah naik syehh terus jadi sporting dan senyum sokmo (kata org Pahang)...sama gak la dgn aizuddin. Nak tambah best lagi sepupu aizuddin a.k.a pengapit pengantin pun sempoi gak....orang penang memang sempoi.

Lagi satu ayah ida ni cukup terkenal kat area jerantut ni..boleh dikategorikan sebagai businessman yg berjaya gak, ramai org kenal dia...tapi saya tak sempat nak berborak secara dekat dgn beliau.maklumlah sibuk melayan tetamunya.
So untuk ida dan aizuddin..selamat pengantin baru dan enjoy this entry...album?? yeh coming soon..tunggu je panggil dr kami yek..

andaman: pn nattrah (0192247287)
foto: zaki (0136776213)


Tuesday, 23-Dec-2008 07:43 Email | Share | | Bookmark
Majlis sambut menantu Juliana & pasangan Taman Sri Gombak

 
 
 
View all 9 photos...
Selamat pengantin baru dari kami AQ semoga kekal hinga ke akhir hayat. Untuk majlis sambut menantu ini pula Ju mengenakan koleksi baju lace putih / biru dari AQ.

Terima kasih diucapkan buat ju dan pasangan memberi koleksi gambar majlis kepada AQ.

Koleksi baju AQ
Makeup by fida AQ


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net