Cerita Qaseh's FotoPage

By: krew CERITA QASEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-May-2009 12:53 Email | Share | | Bookmark
azli&ayu-preview@ Felda Ulu jempol, Pahang...

Salam semua...

Entry kali ini plak, majlis bagi ahmad azli bin mohd dan rosmaidayu bt ismail ha..ini lah nama penuh pengantin kali ni...hehehe.
majlis ni specialnyer ialah kehadiran kawan-kawan azli dan ayu yg cukup memeriahkan majlis depa.selain tu jugak kerjasama yg kami terima dr para ahli keluarga dan juga penduduk kg yg best.rombongan azli juga dgrnyer langsung dtg dr terengganu pada pagi tu juga..alhamdulillah lah yer semuanya lancar.
majlis nikah pun berlangsung dgn lancar dan dgn satu lafaz sahlah ayu sebagai pasangan sah azli....ewah senyum korang yerr..
ok utk azli,ayu,kawan-kawan dan semua ahli keluarga..enjoylah entry ni yer...ni utk pemanas dulu yer.kat sini ada masukkan antara moment pada majlis nikah dan persandingan diaorang...








Tuesday, 21-Apr-2009 10:37 Email | Share | | Bookmark
mOHD iSHAM&cHE AZEaN-sanding@ Batu Balai Jerantut, Pahang

 
 
 
View all 24 photos...
salam....

Sambungan untuk entry berikutnya..kali ini adalah majlis persandingan azean dan isham pula.Kalu perasanlahkan...isham ni sekali imbas...dan imbas berkali-kali pun masih sama..iras-iras cico anak uji rashid tukan..
Agaknya itu salah satu point yg azean ni terpikat kot..hehehe.majlis ni cukup sempoi dan suasana kerjasama dan kemeriahan yg tahap tertinggi.keluarga azean juga sporting dan penuh memberikan kerjasama.Kehadiran orang-orang penting dan pimpinan masyarakat juga memeriahkan majlis mereka.
Dengar khabarnya plak azean skang ni mengajar di sarawak dan mungkin dlm proses nak bertukar ke semenanjung plaknya.kami doakan semoga urusan itu lancar.kalau tak maknanya isham plak ler kena berkorban kesana yer...
Bagi isham dan azean kami sekali lg dgn besar hati mengucapkan selamat pengantin baru dan moga kekal hingga ke akhir hayat utk korang berdua yer..enjoyy





andaman : nattrah (0192247287)
foto: zaki (0136776213), lin (0123963654)


Wednesday, 15-Apr-2009 08:50 Email | Share | | Bookmark
mOHD iSHAM&cHE AZEaN-nikah@ Batu Balai Jerantut, Pahang

 
 
 
View all 26 photos...


Lama juga lah rasanya tak update entry fp ni. agak sibuk dgn kerja-kerja penyiapan album dan jugak kerja-kerja menasah skil dan juga mencari idea-idea segar dlm fotografi wedding ni.
kali ni entry untuk isham dan juga che azean yg telah diadakan di Batu Balai Jerantut Pahang. Majlis ni cukup lancar dan penuh dgn semangat kerjasama atau gotong-royong. Secara ringkasnya kami sekali lagi mengucapkan selamat pengantin baru dan komen utk majlis ni..memang best 5 bintang.... .Utk majlis sanding plak..tunggu next entry yer..

andaman: andaman qaseh-pn nattrah (0192247287)
foto: Zaki (0136776213),Lin (0129865814)


Tuesday, 31-Mar-2009 09:03 Email | Share | | Bookmark
Liyana&Syed-sanding@Dewan Masjid Salahuddin Al Ayubi, Tmn Melati

 
 
 
View all 25 photos...



Majlis berikutnya bagi pasangan Liyana dan Syed adalah majlis bersanding plak.majlis ni diadakan di Tmn Melati.Majlis berlangsung sgt lancar dan dimeriahkan oleh sahabat handai dan kaum keluarga kedua-dua pihak.Family Syed dr Johor pun ramai yg datang...kami sekali lagi mengucapkan tahniah dan terima kasih atas kepercayaan pasangan ini bagi perkhidmatan kami.enjoy this entry...

andaman:nattrah (0192247287)
foto:zaki (0136776213)


Tuesday, 31-Mar-2009 08:08 Email | Share | | Bookmark
Liyana&Syed-nikah@Sri Gombak

 
 
 
View all 22 photos...



ermm lama x update entry di fotopages ni...ini adalah untuk majlis liyana dan syed yg telah berlangsung di sri gombak. untuk liyana dan syed selamat pengantin baru dan moga kekal hingga ke akhir hayat.enjoy

andaman: pn nattrah (0192247287)
foto:zaki (0136776213)


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net