Cerita Qaseh's FotoPage

By: krew CERITA QASEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 1-Jul-2009 06:49 Email | Share | | Bookmark
Fazliana&Mohamad Jamaluddin- sanding@Gombak

Majlis pasangan ni berlangsung dgn cukup meriah...Lokasi majlis adalah di Kg Changkat..selain itu juga majlis ini dimeriahkan lagi dgn kehadiran Menteri di JPM iaitu Y.B Tan Sri Nor Mohamed Yakcop dan isteri beliau Puan Sri Fawziah Begum. Kami dimaklumkan oleh ibu Fazliana yg beliau sendiri tak sangka Tan Sri dpt meluangkan masa pada hari tersebut kerana jadualnya yg ketat.
Apa-apa pun dr kami, terima kasih atas sokongan dan layanan yg di berikan oleh Fazliana dan Mohamad sekeluarga...
Semoga kekal hingga ke akhir hayat yerr..enjoy this entry..















Thursday, 25-Jun-2009 09:19 Email | Share | | Bookmark
Adawiah&Sufirdaus-sanding @ Bandar Baru Sentul,KL

Majlis ni berlangsung pada hari yg sama..maknanya pagi tu nikah dan tghari pula majlis persandingan berlangsung. Majlis ni diadakan di Dewan Komuniti Bandar Baru Sentul. Lokasi yg cukup baik dan penuh dgn kemudahan...
Buat family Sufirdaus dan Ada, terima kasih dgn layanan dan sikap sporting u all semua..enjoy this entry yeah...













Wednesday, 24-Jun-2009 08:01 Email | Share | | Bookmark
Adawiah&Sufirdaus-nikah @ Bandar Baru Sentul,KL

Salam..maaf untuk entry ni dan berikutnya lambat...kepada viewer (kalu ada..hehehe) maaf lagi yer.untuk pasangan kali ini kami dgn besar hati mengucapkan selamat pengantin baru...moga kekal hingga ke anak cucu..
enjoy this entry...









Friday, 22-May-2009 10:32 Email | Share | | Bookmark
Tak kenal maka Tak CINTA

Akhir-akhir ni ada persoalan plak yang menyatakan seolah-olah kami syok sendiri atas entry-entry yg memaparkan gambar-gambar majlis yg telah dilangsungkan. Tetapi yg tegur tu plak bukanlah dr keluarga,sahabat handai atau client sendiri…
Tujuan utama kami paparkan entry ini selain dr salah satu marketing style..kami juga secara ikhlas adalah untuk meraikan majlis client kami itu…

Seingat kami, tak pernah ada tulis yg seperti begini bunyinya..”lihatlah gambar-gambar yg sangat agung ini” atau “lihatlah..gambar ni tak der sorang pun dlm dunia ni boleh ambik camni”..atau “semua fotografer dan butik Andaman kat dunia ni tak terrer..kami jer yg best”…atau apa-ape jerlah yg boleh dikategorikan seperti masuk bakul sampah angkat sendiri.(boleh cek kalu ada ayat-ayat camtu pada setiap entry, tolong inform kami..ada hadiah menanti anda atas kesudian menegur kami)

Kami tegaskan sekali lagi bahawa setiap entry dgn picture-picture tu adalah sebagai menghargai, meraikan setiap client kami…dan boleh juga menjadi halwa mata pada kengkawan yg tak dpt hadir dan boleh dijadikan sebagai online album dr kami yg tak perlu client tu bayar…..SALAH KE? Huhuhu….kesian pada sesiapa yg rasa bersalah..takpelah..kami maafkan.


Akhir sekali….kami masih sahabat fotografi dan Andaman perkahwinan anda semua…kami akan memenuhi keperluan anda…kuis-kuis mana-mana yg –ve tarik-tarik mana yg +ve yer….enjoy dan selamat merancang majlis anda…kami sudi membantu yer….


(gambar pd entry ni takder kena mengena dgn entry ni yer...jgn mare nor)


Friday, 22-May-2009 08:21 Email | Share | | Bookmark
Azehar& Rosnita-nikah@ Jengka 22...

update seterusnya..kali ni majlis nikah plak.pasangan pada majlis ini ialah mohamad azehar tomordi dan juga rosnita aziz.majlis ni berlangsung di Jengka22. Alhamdulillah juga pernikahan mereka berlangsung dgn baik dan lancar. Untuk makluman azehar dan rombongannya ni datang dr Perak..kalu tak silap saya dari Seberang Perak..ermmm ramai jugak,yelah memeriahkan majlis dan juga bagi sokongan moralkan.
oklah dari kami, dgn besar hati mendoakan semoga perkahwinan ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat dan selamat pengantin baru.dgr2 lepas ni rosnita jadi full time housewife,ermm baguslahkan boleh bagi perhatian pada suami dan juga anak nanti. good luck n happy forever utk korang berdua yer...
kat sini ada beberapa moment yg dicapture hari tu..enjoy this pic yahh....









[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net