Cerita Qaseh's FotoPage

By: krew CERITA QASEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Akan datang lagi....

Seperti yg dijanjikan dlm entry sebelumnya ..berikut sedikit lagi 'buah mata' utk viewer bagi pasangan dari kg ulu luit, maran pahang ini. Majlis antara salfalina dan hairul ini cukup menarik dan meriah..tambahan pula diadakan dikampung, jadi suasana tu suasana kg original lah...takperlu ler upah ayam ,kambing ker...pokok2 ker jdi background..semua ada hehehehe...
Walaubagaimana pun untuk lebih lagi gambar, tungguuu sikit lagi yek ina &hairul..... . maaf la sy tak dpt hadir pada majlis tu sebab ada shoot di tempat lain, walaubagaimanapun krewcerita qaseh tetap ada pada hari itu dan orgnya tak lain tak bukan cik Lyn.
buat pengantin kami d krew ceritaqaseh mengucapkan selamat pengantin baru moga kekal hingga akhir hayat....enjoyyy



Wednesday, 12-Mar-2008 10:15 Email | Share | | Bookmark
Akan Datang....

Pada tahun ini, bulan mac 2008 adalah bulan yg cukup sibuk bagi sesetengah rakyat malaysia.....
bulan ni juga rakyat malaysia dengan rasminya menjadi hakim pilihanraya PRU-12...
bagi krewceritaqaseh kesibukan itu ditambah lagi dengan tanggungjawab kami terhadap client bagi persediaan di majlis istimewa mereka....
so untuk entry kali ini ada sedikit "buah mata" utk viewer...
majlis antara
intan&shaiful dan;
ain&kamaruddin....dan;
ada satu lagi salfalina dan pasangannya.....akan menyusul kemudian....maaf lah yer lewat ckit(tengah selecting gambar).




so untuk semua mempelai krew qaseh dgn besar hati mengucapkan selamat pengantin baru moga kekal hingga ke akhir hayat...
untuk lebih lagi gambar u all...tunggu next entry yer......tungguuuuuuuuu...

enjoy this entry....


Thursday, 21-Feb-2008 03:02 Email | Share | | Bookmark
Now showing-Moda&Ram@engangement

 
 
 
View all 34 photos...
Majlis pertunangan antara Ram dan Moda yg menjadi pengalaman menarik bagi krew ceritaqaseh.Pertunangan ini diadakan di Mentakab pahang.Ram dr Klang dan Moda pula dr Pahang....so untuk pasangan ini dan semua viewer enjoy this entry....

foto by :
Lin (0129865814)
Zaki(0136776213)


Tuesday, 12-Feb-2008 13:00 Email | Share | | Bookmark
Ram & Moda- hindu virtual engagement



tungguuuuu........


Tuesday, 12-Feb-2008 09:00 Email | Share | | Bookmark
niza&hasrol-wedding reception @ felda melati J11,Pahang

 
 
 
View all 25 photos...
kemeriahan diteruskan juga bersama niza dan hasrol.majlis pada hari juga diserikan dgn undangan ND Lala ,apa lagi terhibur le org kampung artis datang..hehehe
layanan keluarga niza juga sgt-sgt kami hargai...abg2 niza juga cukup baik dan salah sorang tu minat juga pasal fotografi..semoga khidmat kami ini akan terus berpanjangan menjadi sahabat.
buat niza dan hasrol sekali lagi krew ceritaqaseh mengucapkan selamat menempuh alam rumahtangga dan moga berbahagia hingga ke akhir hayat...nice 2 meet u all.
enjoy

andaman&pelamin by- pn natrah (0192247287)
foto by- lin (0129865814)


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net