Cerita Qaseh's FotoPage

By: krew CERITA QASEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Friday, 23-May-2008 08:30 Email | Share | | Bookmark
Ima&Wan -coming soon



Hi, berjumpa lagi utk entry kali ini kami paparkan pula pasangan pengantin ima dan wan. Untuk lebih gambar diaorang ni kita tunggu next entry yer....so ini sebagai pengenalan dulu.
Buat wan dan ima.....kami dgn besar hati mengucapkan selamat pengantin baru dan moga kekal hingga ke akhir hayat..

andaman qaseh & ceritaqaseh crew.


Thursday, 24-Apr-2008 12:14 Email | Share | | Bookmark
Nor&Fadhil-Majlis bersanding@Felda Selancar2

 
 
 
View all 36 photos...
Majlis bersanding yg berlangsung pada hari berikutnya juga meriah.Majlis ini turut diserikan dengan kehadiran Kelab Vespa Segamat…peh nostalgia betul geng-geng ni….dgr-dgr selain dr geng vespa ni mengenali si fadhil, mereka ni juga mengenali ayah nor…mesti otai vespa gak ni…hehehehe.
So utk semua keluarga,pasangan pengantin,kawan-kawan,sanak saudara dan semua viewer senjoy this entry yehhh…

Andaman by:Andaman qaseh – natrah (019-2247287)
Foto by : zaki (013-6776213)


Thursday, 24-Apr-2008 09:19 Email | Share | | Bookmark
Nor&Fadhil-persalinan@Felda Selancar2

 
 
 
View all 24 photos...
untuk entry ni kita paparkan pula sessi fotografi persalinan.
sessi ini juga berjalan dgn cukup lancar, ditambah pula dgn sifat nor yg cukup terrer posing dpn camera…so mudah le sikit kerja kami….buat nor dan fadhil serta viewer sekali lagi enjoy this entry….

Andaman by:Andaman qaseh – natrah (019-2247287)
Foto by : zaki (013-6776213)


Tuesday, 22-Apr-2008 08:42 Email | Share | | Bookmark
Nor&fadhil-Kulaan niring,napa takurihing@Felda selancar2

 
 
 
View all 33 photos...
Majlis ini telah berlangsung di felda selancar dengan jayanya antara pasangan nor dan fadhil.majlis berlangsung dengan meriah dan tambah meriah lagi kerana pada waktu yg sama perhimpunan besar keluarga juga diadakan disini.ramai sanak keluarga dr selangor dan juga pahang hadir di pihak nor disamping juga robongan keluarga fadhil dr kelantan dan shah alam.
Majlis pernikahan ini juga pastinya akan memberikan kenangan yg cukup menarik buat pasangan ini…heheheh sebab apa….? biarlah mereka je yg tau..hahahah.
Selesai upacara nikah tu sempat juga sessi outdoor dijalankan di kawasan sekitarnya....hopely nor happy dgn hasilnya kan….sebab masa bgtau nak buat outdoor ni nor ada cakap tempat dia tak cantik,tapi don’t wrry yer…bila tunjuk hasilnya…pastu nor pun senyum jer…so setuju kot dgn gambar tu
Sekali lagi buat nor dan fadhil, selamat menempuh alam rumahtangga, moga bahagia hingga ke akhir hayat…

Andaman by:Andaman qaseh – natrah (019-2247287)
Foto by : zaki (013-6776213)


Saturday, 29-Mar-2008 17:48 Email | Share | | Bookmark
Coming soon@next entry.......



tungguuuuu....


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net