Cerita Qaseh's FotoPage

By: krew CERITA QASEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Jul-2008 09:31 Email | Share | | Bookmark
Cerita Qaseh 1

Di adaptasikan dari kisah benar. moga-moga boleh dijadikan panduan....Kisah ini dialami oleh AQ ketika menerima tempahan make-up sahaja sebab yang lain-lain pihak pengantin telah dptkannnya dari butik yg lain (agak murah dan survey tergesa-gesa- dimaklumkan oleh kawan pengantin setelah selesai majlis).....

Andaman Qaseh (AQ) : Assalamualaikum...wah berseri u all berdua hari ni...boleh mula makeup sekarang?
Cik A (CA) : Walaikum salam.....tq. boleh..
En A (EA) : Tq...
setelah siap makeup dan memakai pakaian pengantin oleh kedua-dua mempelai....

AQ: mmm cik A, crown, kerongsang dan aksesori lain utk pengantin perempuan mana?
CA: emm..dalam beg tu x der ke? tadi sy ambik kat butik "TUTTT" itu jer dia bagi...kenapa?(pengantin perempuan berkerut dahi)
AQ: saya rasa pakej yg u ambil dr butik "TUTTT" tu tak lengkap....dlm pakej tu apa dia tulis? (nada simpati)
CA: Butik "TUTTT" tu kata sepasang pakai pengantin lelaki dan perempuan dan harga dia.. RM 350.... (kerut dahi bertambah)
AQ: memang x der dik....nasib kami ada bawa aksesori kes utk emergency mcmni...x per..u pakai dulu bagi majlis u berjalan dgn lancar. jgn tension, reliks yer.. nanti dah selesai majlis ni kita bincang semula pasal aksesori tambahan ni yer....
CA: emm terima kasih yer...(nada agak lega)......................


moral of story :
di Andaman Qaseh kami menyediakan pakej lengkap walaupun hanya sepasang pakai pengantin Lelaki dan Perempuan sahaja yg disewa.Lengkap kami maksudkan disini ialah lengkap dgn aksesori lelaki dan perempuan (butang baju pengantin lelaki,crown,sampin,keris,rantai dan selengkapnya).Kami akan jelaskan secara details apa keperluan yang bakal pengantin perolehi daripada pakej yang mereka ambil dr Andaman Qaseh.

oleh itu utk bakal pengantin, jemputlah menemui kami, insyaAllah kami akan layan anda seperti Raja Sehari.

natrah (0192247287)
Andaman Qaseh


Monday, 14-Jul-2008 08:00 Email | Share | | Bookmark
Pelan Lokasi Andaman Qaseh

Bagi memudahkan client yg hendak ke lokasi kami, kat sini kami attachkan pelan lokasi.Moga-moga dapat membantu. apa-apa pun jgn segan jgn malu..telefon jer kalu agak-agak x jelas.
kami sentiasa dan sudi membantu anda.....


Butik Andaman Qaseh
No 32, Jalan 1, Taman Greenwood,
Gombak Selangor
03-61882041

nattrah (0192247287)
zaki(0136776213)
Lin(0129865814)-Pahang
Katan(0172522347)-Pahang


Sunday, 13-Jul-2008 04:48 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan Nor Azura dan Irfan Jengka 9

Debaran menunggu tok kadi..
Saat sebelum bergelar isteri
Pose istimewa sebelum nikah.
View all 34 photos...
Majlis berlansung dengan meriahnya di rumah pengantin perempuan Felda Jengka 9. Pertemuan diantara org Bangi dan Jengka. Selamat Pengantin baru dari kami Crew Andaman Qaseh.

13/07/08 Nikah & 19/07/08 Majlis.
Makeup by Pn.Nattrah 019-2247287
Gambar by Cik Lin 016-9336105


Thursday, 3-Jul-2008 11:30 Email | Share | | Bookmark
Liza&Oli-nikah dan persandingan@ Rumah Rehat Bentong

COMING SOON.................





Thursday, 3-Jul-2008 10:00 Email | Share | | Bookmark
Lisa&Faris-majlis pernikahan dan sanding @ Desa Rejang-setapak

 
 
 
View all 52 photos...
Majlis pernikahan dan perkahwinan ini special sikit…pertemuan antara lisa dan faris.sekali pandang dua-dua look like Chinese…hehehe .actually faris ni saudara baru…dan pasangan bertuahnya adalah lisa.majlis telah diadakan di desa rejang setapak.dua-dua family pengantin ni sporting dan terima kasih atas kerjasama dan layanan yg diberikan kepada kami.
Utk lisa dan faris selamat pengantin baru dan selamat menempuh alam rumahtangga moga kekal hingga ke akhir hayat……lisa,, faris,, senyum!!!! Klik! enjoy…

Andaman: natrah (0192247287)
Foto: zaki (0136776213)


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net