Cerita Qaseh's FotoPage

By: krew CERITA QASEH

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Oct-2009 08:51 Email | Share | | Bookmark
Ita&Syafiq-nikah@Jengka 16, Pahang

 
 
 
View all 12 photos...
Majlis ini adalah bagi pasangan Ita dan Syafiq..Majlis pernikahan ini dijalankan di masjid dan rombongan pihak Syafiq di bawa live dr Terengganu...
Bagi krew ceritaqaseh,kami mengucapkan selamat pengantin baru buat u all yer..nantikan next entry majlis persandingan plak yer..






Friday, 28-Aug-2009 13:22 Email | Share | | Bookmark
Shima&Azli-snding@Gombak..

ni entry majlis persandingan mereka,,,,petang tu sempat gak lari ke UIA...adjust punya adjust dgn security,slowtalk maka dgn jasa baik mereka izinkan juga kitaorang masuk utk buat fotografi sekitar UIA..memang best,tambah best lagi "kesportingan" azli dan shima ni...terima kasih yer...moga u all happy selalu..














Friday, 28-Aug-2009 08:17 Email | Share | | Bookmark
Shima&Azli-nikah@Gombak..

Entry bagi pasangan ni agak special sikit dgn sikap pasangan yg sangat-sagnat sporting dan depa ni memang suka bergambar...huhuhu...
selain tu juga kaum keluarga dan juga kawan-kawan yg hadir juga cukup sporting dan secara keseluruhan memang meriahhhh...so next ni kami akan upload utk entry sanding dan sambut manantu plak yer...shima dan azli enjoy this entry dan maaf ler kalu entry ni lambat yekk...ape-ape pun u all memang best...












Thursday, 27-Aug-2009 08:57 Email | Share | | Bookmark
Hafiz&Diana-sanding @ jengka 20,Pahang.

Majlis ni berlangsung antara hafiz dan diana di jengka 20 pahang.Majlis Diana telah diadakan di Pulau Pinang sebelumnya..kiranya ni majlis menyambut menantu lah yer,,buat keluarga hafiz.majlis mereka berlangsung dgn meriah sekali,kami dgn besarhati mengucapkan selamat pengantin baru moga kekal hingga keakhir hayat.

enjoy this entry yerhh...













Wednesday, 19-Aug-2009 07:17 Email | Share | | Bookmark
Azrul&Lydiawaty-nikah@Mentakab Pahang...

Lama tak update fp ni..kali ni kami upload majlis antara pasangan seperti diatas.majlis ni berlangsung di Mentakab ....utk majlis persandingannya boleh lah tengok di qasehkeqaseh...
buat pasangan ni azrul dan lydia..semoga berbahagia hingga keakhir hayat yerr..










[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net